Helder Carwash Openingstijden

Als u kiest voor het Helder Compleet programma wordt uw auto door diverse inweekbogen getrokken, wordt de onderkant van uw auto gewassen en worden uw velgen ingespoten. Na de inweekbogen komen de echte wasmachines in zicht. Hiervan staan er twee achter elkaar. In feite wordt uw auto twee keer achter elkaar gewassen en gewaxt. Vervolgens rijdt de auto onder een boog door die polish op uw auto spuit. Dit raden wij altijd aan omdat deze polish uw auto een extra beschermende laag geeft tegen invloeden van buitenaf. Denkt u hierbij aan regen, vogelpoep ect.

Nadat uw auto is gewassen en een paar meter op onze kettingbaan heeft uit kunnen lekken, komt u in de droogsectie van Helder Carwash. Hier wordt het meeste water van uw auto geblazen en volgt een boog met dansende zemen die uw auto nog een keer droog trekken. Het meeste water is nu van uw auto verdwenen. Het wassen is klaar!

Na het wassen kunt u bij elk programma altijd gratis gebruik maken van ons moderne stofzuigerplein. U kunt maar liefst van 16 stofzuigerplekken gebruik maken. Tevens vindt u hier een automaat met daarin cockpitdoekjes en ramendoekjes. Op het stofzuigerplein heeft elke parkeerplaats aan beide zijde een stofzuigerslang. U kunt dus heel gemakkelijk uw auto uitzuigen aan beide zijden van de auto zonder dat u daarvoor moeilijke capriolen hoeft uit te halen.